Iets te vieren?

Vanzelfsprekend kunnen wij uw feest of receptie verzorgen. Voor uw receptie / borrel hebben wij diverse assortimenten van koude en warme borrelhappen voor u samengesteld.

Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren naar uw persoonlijke voorkeur; van luxe fingerfood hapjes tot een lopend buffet. Kortom anything goes! Neem daarvoor contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

U kunt ook ons reserveringsformulier invullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

thumbtack

Granny's Corner - gezellig café voor uw borrel of receptie tot 100 personen!

thumbtack

Receptie / borrel

Wij hebben hiervoor heerlijke combinaties van koude en warme borrelhappen voor u samengesteld.

In vier verschillende prijsklassen bieden wij u deze hapjes aan. Heeft u toch andere wensen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

thumbtack

Trouwlocatie

Vanzelfsprekend kunt u uw trouwfeest bij ons vieren, maar… wij zijn ook door de Gemeente Den Haag aangewezen als officiële trouwlocatie.
U kunt dus daadwerkelijk bij ons trouwen!
Granny’s Corner is hiervoor een meer dan uitstekende locatie. Wij hebben hiervoor een gezellige intieme ruimte. Daarnaast is de bereikbaarheid prima. Wij zijn namelijk gehuisvest op 2 minuten lopen vanaf Den Haag CS en in de directe omgeving zijn er diverse parkeergarages.

Wij helpen u graag er een onvergetelijke dag van te maken.
Van bruidstaart tot buffet en van de toast met champagne tot (levende) muziek.
Anything goes!
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Op de website van de Gemeente Den Haag kunt u meer informatie vinden omtrent het aanvragen van een huwelijk op een vrije locatie.

thumbtack

Verjaardag

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw (verjaardags)feest onvergetelijk te maken. “Zoveel mensen, zoveel wensen” dus neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

thumbtack

Groepsuitjes

Informatie over mogelijkheden voor groepsuitjes volgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

thumbtack

Contact

  • Granny’s Corner
  • Rijnstraat 12
  • 2515 XP   Den Haag